MindMap: Fijn voor je brein

fijn voor je brein In een workshop Braintraining die ik onlangs gaf heb ik een MindMap gebruikt als basis voor de workshop. Bij het maken van die MindMap heb ik gebruik gemaakt van dezelfde basisinformatie waarmee ik ook de artikelen 17 tips om meer uit je brein te halen en Fijn voor je brein: 7 leuke breinweetjes heb geschreven.

Na de workshop kwamen er vrij veel verzoeken of ik de MindMap ook wilde delen. Geen probleem, aangezien ik steeds meer gebruik maak van Mindmeister (als online MindMap tool waar je deze ook nog kunt delen) leek het me niet meer dan logisch dat ik deze MindMap zou uploaden naar mijn Balanced Mind account in Mindmeister zodat de MindMap ook direct door iedereen bekeken kan worden.

Om de MindMap goed te bekijken, hij is nogal groot, kun je met de muis op de MindMap klikken en deze verschuiven.